Knjižna zbirka Analecta in revija Problemi

Pošiljanje in vračanje

Vse knjige pošiljamo po pošti. V tujino ne pošiljamo.

Zagotavljamo, da boste knjige prejeli v enem tednu od dneva naročila.

Če niste zadovoljni z naročeno knjigo, jo lahko v roku osmih dni vrnete.Gotovinsko poslovanje / plačilo po povzetju

Obveščamo Vas, da je zaradi spremenjene zakonodaje na področju poslovanja z gotovino od 31.01.2015 v veljavi edini način nakupa v naši spletni trgovini plačilo predhodno posredovanega računa z nakazilom zneska na naš transakcijski račun.

Pošiljanje po povzetju ni več možno.

V primeru težav, lahko naročilo izvedete tudi neposredno na elektronski naslov analecta@drustvo-dtp.si

Hvala za razumevanje.


Zakon o enotni ceni knjige

Državni zbor je 30. januarja 2014 sprejel Zakon o enotni ceni knjige (ZECK) - Uradni list RS, št. 11/2014, z dne 11. 2. 2014. Zakon je začel veljati 26. februarja 2014. S 26.08.2014 se je iztekel šestmesečni rok od dneva njegove uveljavitve, v katerem so bili založniki in knjigotržci dolžni svoje poslovanje uskladiti z določbami zakona.

Od 26.08.2014 dalje stopi torej ZECK v veljavo. ZECK med drugim določa šestmesečni rok, v katerem se maloprodajna cena knjige ne sme spreminjati.

Tako, da zaradi določil ZECK po novem novitete, naročene preko interneta, e-maila ali po telefonu v okviru tega časovnega obdobja (6 mesecev od dneva začetka prodaje knjige) prodajamo po polni ceni (brez kakršnegakoli popusta + 3,66 € za obračun poštnih stroškov). Navkljub temu ostajajo izjeme knjižni sejmi, kjer bomo lahko nudili tudi novitete s popustom do 20 %.


Nadaljuj
Kategorije
0 izdelkov
Hitro iskanje
 
Vpišite ime izdelka, ki ga iščete.
Napredno iskanje
Jeziki
Slovensko English