Izjava o zasebnosti

Društvo za teoretsko psihoanalizo spoštuje osebne podatke svojih uporabnikov.

Politika varovanja osebnih podatkov

Upravitelj spletne trgovine Društo za teoretsko psihoanalizo je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Politika zasebnosti obravnava ravnanje s splošnimi informacijami in osebnimi podatki, ki jih pridobimo, kadar obiščete našo spletno stran oz kadar se prijavite v našo trgovino oz ustvarite svoj uporabniški račun ter vanj vnesete vaše osebne podatke.

Piškotki

Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj strani. To omogoča spletnim mestom, da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Ime piškotka:osCsid
trajanje: seja
Namen: nujen za delovanje spletnega mesta

Upravljanje in brisanje piškotkov

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v Vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika (podrobneje za vsak brskalnik na strani http://www.aboutcookies.org). V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

Bistveno o varovanju podatkov

Pridobljenih splošnih podatkov in nam zaupanih osebnih podatkov ne bomo nikoli uporabili v nasprotju z tukaj navedenimi nameni.Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli in pod nobenim pogojem razkrili tretji osebi. Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za obdelavo in dostavo vašega naročila.

Ob registraciji

Ob registraciji in uspešni prijavi v spletno trgovino in nakupu so osebni podatki (ime, priimek, naslov, elektronski naslov), ki jih vnesete v za to namenjene obrazce / formularje na spletni strani.

Osebni podatki, ki se zbirajo in shranjujejo za potrebe nakupa, dostave:
ime in priimek
naslov in kraj bivanja
naslov elektronske pošte
geslo v šifrirani obliki
podatki o preteklih nakupih
ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Svoboda izbire: ali lahko omejim osebne podatke, ki jih zbirate o meni? Jih lahko pregledam in preverim?

Informacije, ki jih posredujete Društvu za teoretsko psihoanalizo, nadzorujete vi. če se odločite, da vaših podatkov ne boste posredovali Društvu za teoretsko psihoanalizo potem do nekaterih spletnih mest na strani zaradi načina delovanja le-teh ne boste imeli dostopa. Brez posredovanih osebnih informacij ni možno opraviti nakupa, saj kupljenih izdelkov ni mogoče dostaviti in/ali identificirati plačnika oz. prejemnika blaga.

Skladno z zakonom ima uporabnik kadarkoli pravico do dostopa in popravka svojih osebnih podatkov. Podatke lahko spremenite v svojem uporabniškem profilu ali pa s pisno vlogo na Društvo za teoretsko psihoanalizo.

Izbris shranjenih podatkov: kako lahko izbrišem podatke, ki ste jih zbrali o meni?

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke in podatke o nakupovanju. če želite v spletni trgovini Društva za teoretsko psihoanalizo ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov analecta@drustvo-dtp.si .

V sporočilu je potrebno navesti naslednje podatke:
V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa
v vsebini sporočila: a) ime in priimek uporabnika,
b) naslov uporabnika,
c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun. Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte. Na vašo zahtevo bomo vaše podatke izbrisali v rokih in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko kadarkoli brez zadržkov obrnete na:

Društvo za teoretsko psihoalizo
Igriška ulica 2
1000 Ljubljana

GSM 041 755 050
analecta@drustvo-dtp.si
Nadaljuj
Kategorije
0 izdelkov
Hitro iskanje
 
Vpišite ime izdelka, ki ga iščete.
Napredno iskanje
Jeziki
Slovensko English